Berendelték az egyik legjobb misztikus sorozat, a Terror 2. évadát

A Terror az elmúlt tévés szezon egyik legnagyobb meglepetése lett, Dan Simmons regényének adaptációja az 1840-es évekbe kalauzolt, amikor az emberiség történelmi tett végrehajtására készült. Két hajó ugyanis merész expedícióra indul a történet szerint, az északnyugati átjárót próbálják felfedezni, melyet legalább olyan nehéz volt meghódítani, mint a Holdra lépni. A tragédia persze nem kerüli el a legénységet, egy titokzatos szörny kezdi el tizedelni őket. A Terror 1. szezonja 10 részes volt, a nagy sikerre való tekintettel pedig az AMC bekérte a folytatást. De hogy lehetséges ez, mikor a könyv sztoriját teljes egészében feldolgozta az első etap?

Korábban már szó volt arról, hogy a Terrort antológiasorozattá bővítheti a kábelcsatorna, a pletykák pedig most beigazolódtak. A folytatás, azaz a második évad a 2. világháborúban fog játszódni, egy kísértet idegel majd ki egy japán-amerikai közösséget, Dél-Kaliforniától egészen a csendes-óceáni háború internálótáboraiba üldözve őket. A 2. szezon 2019-ben érkezik az AMC-re, 10 epizódos lesz, új készítőkkel a fedélzeten, akik Alexander Woo és Max Borenstein lesznek.

A Terror első évadát egyébként Magyarországon forgatták, kíváncsian várjuk, hogy a folytatást is kis hazánkban hozzák-e tető alá.

Facebook hozzászólások

You may also like...