Blue Beetle lesz a következő DC-szuperhős, aki saját filmet kap

A közeljövőben teret kapnak maguknak a fiatalabb DC-s szuperhősök is a mozivásznakon, hiszen a The Wrap értesülése alapján saját filmet kap Blue Beetle. A karaktert jól ismerhetik, akik játszottak az Injustice 2-vel, de a képregényolvasók azok, akik először találkozhattak a mexikói-amerikai származású Jaime Reyes-zel. Jaime a füzetekben 2006-ban mutatkozott be először, tipikus tiniként, aki egy űrbeli skarabeusz bogárral lépett fúzióba és vált a képen látható hőssé.

Blue Beetle-nek nagyjából olyan páncélzata van, mint a Marveles Vasembernek, csak kicsit komplexebb és talán menőbb is. A karakter annyit járatja a száját, hogy akár élvezetes néznivaló is lehet a filmből. Úgy tűnik, hogy a DC inkább a könnyedebb sztorik felé kacsintgat, tekintve, hogy az Aquaman és a Shazam! is színesebbnek, látványosabbnak és viccesebbnek ígérkezik, mint az olyan borongós adaptációk, mint a Batman v Superman vagy a Justice League. Blue Beetle korábban már a Smallville című televíziós sorozatban is feltűnt, sőt saját spinoffot is kapott volna a kis képernyőn, a projekt azonban csúnyán elbukott.

A filmet a mexikói Gareth Dunnet írja egyébként, akinek a Universal Scarface remake-je is köszönhető. Kíváncsiak leszünk, hogy Blue Beetle-ből mit hoz ki.

Facebook hozzászólások

You may also like...