Super Bowl 2018: Han Solo, Westworld 2. évad és Pókember az űrben

A Super Bowl az év egyik legfontosabb tévés eseménye az USA-ban, az amerikai foci döntőjét ugyanis rengetegen nézik. Csilliárdokba kerül tehát, hogy egy-egy filmet vagy sorozatot a sportrendezvény szüneteiben reklámozzanak, de olyan cégeknek, mint a Disney, az HBO, vagy éppen a Netflix, simán megéri.

Újdonságokból nem volt hiány, haladjunk is szépen sorban!

Az idehaza május 24-én debütáló Solo – A Star Wars Story kapott egy 45 másodperces előzetest, melyből első blikkre azt lehetett leszűrni, hogy a Disney rejtegeti az új főszereplőt. Igaz is, hogy Alden Ehrenreich nem épp egy Harrison Ford, a Good Morning Americában debütáló, hosszabb trailer ezt már jól mutatta. A film közel 80 százalékát újra kellett forgatni, ráadásul a hírek szerint a színészek mellé a munkálatok során tanárt kellett fogadni, aki hasznos tanácsokkal látta el a fiatalokat. Érdekesség, hogy a Trónok harcából ismert Emilia Clarke által játszott karakternek még a nevét se tudtuk eddig. Alább mutatunk a Solo filmhez posztereket is, kíváncsian várjuk, hogy tényleg ez lesz-e az első igazán borzasztó Star Wars film.

 

 

 

A Netflix volt a másik olyan cég, amely a Super Bowl alatt jó nagyot robbantott, hiszen bemutatták a harmadik Cloverfield film, a The Cloverfield Paradox első előzetesét. Sőt, az amerikai foci döntője után azonnal elérhetővé vált maga a film is. Itt volt az ideje, amint megnéztük, írunk is róla kritikát. Nemrég írtunk róla pont, hogy Overlord címmel még 2018-ban jön a negyedik felvonás is. Az biztos, hogy idén el leszünk látva Cloverfield filmekkel, bár a kritikák szerint a Cloverfield Lane 10 után hagyni kellett volna az egészet a csudába.

 

Június elején folytatódik a Jurassic World saga is, a Fallen Kingdom című filmmel. A Super Bowl alatt a nézők a korábbi trailerben látott képsorokat ismételhették át, egy-két újjal kiegészítve.

 

Posztapokaliptikus horrorból se volt hiány, hiszen fél perc erejéig elmerülhettünk a Quiet Place világában is. Az Edge of Tomorrow óta nincs olyan sci-fi rajongó, aki Emily Blunt arcát látva ne bólogatna elégedetten, így simán benevezünk erre a filmre is. A premierre se kell sokat várni, hiszen április 6-án már nézhető is a film.

 

A Bosszúállók: Végtelen háború trailerében láthatjuk Pókembert az űrbe menni, Amerika Kapitány új pajzsot villant, ráadásul még a jól ismert főcím is felcsendül. Néznénk már nagyon!

 

Végül, de nem utolsó sorban a tévés SF rajongóinak is van újdonságunk, hiszen végre bemutatkozott a Westworld második évados trailere. Az első 10 részt nagyon szerettük, az új etapban pedig most már tényleg kitör a robotlázadás, a képsorok alapján. Maeve bepöccent és senki nem állíthatja meg! Eddig nem igazán lehetett tudni, hogy pontosan mikor tér vissza a sorozat, de az HBO az előzetes mellé elegánsan odabiggyesztett egy premierdátumot: április 22. Tessék felírni piros betűkkel, a naptárba!

Facebook hozzászólások

You may also like...