Még idén bemutatják a II. világháborúban játszódó Cloverfield 4-et

2008-ban mutatták be a Cloverfield első részét, melynek producere J. J. Abrams volt, a rendezője pedig az a Matt Reeves, akire a hamarosan érkező önálló Batman filmet is rábízták. A Cloverfield újat tudott hozni a szörnyfilmek világába, rengeteg easter eggel volt teli a film. A folytatásra, vagyis kvázi spinoffra egészen 2016-ig kellett várni, a Cloverfield Lane 10 már egy kamaradráma volt, mely egy hét lakattal bezárt házban játszódott, a szörnyes háttér viszont itt is jelen volt.

Egyes források szerint áprilisban mutatkozhat be legkorábban a Cloverfield 3, melyet God Particle néven emlegetnek és az űrben játszódik. A sztori szerint pár asztronauta egy nemzetközi űrállomáson kerül óriási slamasztikába, várhatóan itt is szörnyekről lesz szó.

Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy friss információk szerint még idén, azaz 2018. október 26-án bemutatkozhat a Cloverfield 4 is, mely a 2. világháború egy eddig nem ismert oldalába enged majd betekintést. A film a partraszállás eseményeit eleveníti fel, amikor is ejtőernyősöket dobnak a frontvonalra. A főszereplők a nácik által megszállt város felé közeledve egyre több furcsasággal találkoznak, a németek mellett ugyanis misztikus erők is a vérükre szomjaznak. A 4. felvonást egyelőre Overlordként emlegetik, a rendező Julius Avery (Son of a Gun), a főszereplők pedig Wyatt Russell (22 Jump Street) és Jovan Adepo (Fences) lesznek.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen univerzumépítést sikerül összehozniuk a készítőknek a Cloverfield világával kapcsolatban, a God Particle első trailere a legfrissebb hírek szerint a Super Bowl egyik szünete alatt debütálhat.

You may also like...