Egyre több mutáns költözik a tévéképernyőkre

A Ryan Reynolds által pátyolgatott Deadpool film az elmúlt évek egyik legnagyobb vállalkozása volt, hiszen a komikus akciókaland új irányt mutatott a szuperhősöknek. Nemsoká jön a második rész, ráadásul a Logannel a rajongók valami hasonlót kaptak 2017-ben is, most azonban van még egy jó hírünk. Mely szerint az amerikai FXX csatornán Deadpool saját animációs sorozatot kap.

Mindezt az a Donald Glover jelentette be, aki a kritikailag elismert Atlanta sztárja, a leendő Lando Calrissian, és aki a 10 részre berendelt Deadpool széria showrunnere lesz, a testvérével közösen. A Disney XD-n futó Pókember sorozatban már feltűnt egyébként az egyik leglököttebb mutáns, most azonban az FXX jóvoltából végre egy olyan műsorban láthatjuk Wade Wilsont, amely kifejezetten felnőtteknek szól. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz Deadpool szinkronhangja, de a rajongók szerint Glover simán felvehetné azt a bizonyos piros kosztümöt, ha már Miles Morales digitális változatát is elvállalta.

Az FXX csatornán olyan merész vállalkozások futnak jelenleg, mint az Archer és a You’re the Worst, remélhetőleg a tévéadó újfent egy kemény, de vicces produkciót tud letenni a Deadpool által.

Az X-Men rajongók egyébként eléggé el vannak kényeztetve, már ha sorozatokról van szó, hiszen az FX-féle Legion brutális első évadot hozott. Mindemellett a FOX-ra jön még Matt Nix és Bryan Singer közös vállalkozása, a The Gifted. Ebben egy házaspár, akiket Amy Acker (Dollhouse, Person of Interest) és Stephen Moyer (True Blood) játszanak, rájönnek, hogy a gyerekeik mutánsok, ezért pedig menekülniük kell a kormány elől. Futás közben azonban összetalálkoznak egy underground közösségben élő mutánscsapattal, akik befogadják a bajban lévőket.

A The Gifted első előzetese nemrég mutatkozott be, és 20 másodperc alatt az arcunkba tol a készítőgárda egy tárgyakat mozgató szőke leányzót, illetve egy csomó akciót. Biztató kezdés, remélhetőleg tudnak majd Singerék újat mutatni az elvont Legionhöz képest, bár valószínűleg a FOX újdonsága mainstream vonalon fog mozogni. Hiszen az országos tévécsatornák célja még mindig az, hogy tömegeket mozgassanak meg. Alább mozgásban is látható a The Gifted, tessék bátran az előzetesre kattintani.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?