Boldogságtól sugárzunk majd a romok között a Fallout 76 előzetese szerint

Ahogy már megszokhattuk, ismét egy élőszereplős előzetessel hirdeti az új játékát a Bethesda csapata, viszont nem egy rajongónak esett le az álla, hogy ezúttal a háború, azaz a háborúhoz való hozzáállásunk gyökeresen változott.

A videó alapján az eddigi baljós, sötét és hátborzongató nukleáris körítés helyett egy Fortnite- szerű gyerekes megközelítést alkalmaz a Bethesda. Ez az új hangulatváltás biztosan sok Fallout rajongónál ki fogja verni a biztosítékot, mivel eddig a sorozat alapját képezte az az atmoszféra, amit az elhagyatott, felperzselt Föld, és az őrület határán gyötrődő emberek alkottak. Úgy tűnik, hogy egy Happy Meal világban fog menedéklakónk keveredni.

Nem csak az új hangulattal kell majd megbarátkozniuk a régi falloutosoknak, hiszen ez az új játék teljesen multiplayer lesz, tehát óriási játékmechanikai átdolgozásokat várhatunk a Fallout 76-tól. A régi perk rendszer, ami a játékstílusod alapját jelentette az előző részekben, most kicserélődik egy kártyás rendszerre, (pay to win?). Ilyen és még sokféle gyökeres változtatással kell megbirkóznunk az új játékban.

Egy dolog megmaradt viszont, az pedig az 50-es évek hangulatát felelevenítő zene, ami eddig végig kísért minket a száműzetésünkben.

A háború tehát mégis változik, és a Fallout játékok alapötlete is, valószínűleg a fiatalabb korosztályt akarják bevonzani ezekkel az újításokkal, hiszen bennük van a legtöbb pénz.

Mindenesetre lentebb megnézheted a játék legfrissebb trailerét, de ez akár egy új Fortnite évad trailere is lehetne az igazat megvallva.

Facebook hozzászólások

You may also like...