Brutálisan hosszú akciójelenet lesz a Bosszúállók: Végtelen háborúban

A Bosszúállók: Végtelen háborútól több szempontból is rekordok döntögetésére lehet számítani, hiszen ennyi szuperhős még egy Marvel filmben se csatázott egyszerre, illetve a pénztárgépek is csilingelni fognak rendesen. A Phase III majd csak 2019-ben fog lezárulni, azonban a Thanosszal való összecsapás már a nagy finálé felvezetésének számít. Anthony Mackie, aki a Falcont játssza az MCU-ban, nemrég érdekeset nyilatkozott, a színész elmondása szerint ugyanis a Bosszúállók 3 egyik nagy csatajelenete nem kevesebb, mint 25 perces lesz.

25 oldalas forgatókönyvet kaptam kézhez, amikor pedig megtudtam, hogy ez a végső csatajelenet, nem akartam hinni a szememnek – árulta el a színész a Good Morning America című műsorban.

Összehasonlításképp az Amerika Kapitány: Polgárháborúban a repteres snitt mindössze 11 perces volt. A legtöbb filmben a forgatókönyv 1 oldala 1 percet tesz ki a vásznon, érdemes azonban számolni azzal, hogy egy-két jelenetet kivághatnak, de úgy tűnik, hogy a Thanosszal való végső ütközet igencsak kidolgozott lesz.

Facebook hozzászólások

You may also like...