Con Man – Élet a Firefly után

Akartok látni egy ex-Fireflyosokkal teli sorozatot? Aha, mi is. Alan Tudyk és Nathan Fillion végre megint űrhajóba pattan, igaz, ezúttal kicsit más keretek közt.

A fent említett két jómadár az indiegogo-n kezdett kampányolni, hogy mihamarabb tető alá hozzák az Alan Tudyk forgatókönyvéből készülő Con Man sorozatot.

A történet szerint Wray Nerely (Alan Tudyk) egykoron egy sikeres sci-fi sorozat, a Spectrum mellékszereplője volt, melyet hirtelenjében elkaszált egy csúnya gonosz… tévécsatorna. Wray cimborája, Jack Moore (Nathan Fillion) szintén része volt a szériának, ő játszotta ugyanis a kapitányt, ám az ő pályája a sorozattal ellentétben tovább szárnyalt. Míg Jack remekül elvan A-listás sztárként, addig Wray egyik conról a másik sci-fi találkozóig turnézik. A sorozat azt lesz hivatott bemutatni, mennyi örült és szédületes dolog történik Wray-jel ezeken a rendezvényeken.

A sorozat egy könnyed hangulatú show lesz, mely a sci-fi közösségre, annak legnépszerűbb szereplőire és karaktereire fog fókuszálni. Egy közösségre, mely a második otthonunk és abban a kiváltásos helyzetben lehetünk, hogy rajongóként most tehetünk is érte. A Con Man szürreális események egész armadáján keresztül fogja elmesélni egy olyan srác történetét, aki lassanként megtanulja majd szeretni és tisztelni a rajongóit.

Alan Tudyk azt ígéri, hogy a Con Man egy olyan show lesz, amiben az összes kedvenc con-os művésze és barátja feltűnik majd. És ami a legfőbb: remélhetőleg ismét együtt tud majd dolgozni Firefly-os bajtársával, Nathan Fillion-nal.

Jelenleg épp most támogatókat keresnek az indiegogo-n, hogy leforgathassák az első három epizódot. A határidő: április 10., szóval kedves Firefly rajongók, mindent bele! Adjuk meg nekik a támogatást, és hozzuk össze nekik ezt a sorozatot!

Bósa Diána

Források:
https://twitter.com/conmanseries
https://www.facebook.com/conmanseries/info?tab=page_info
https://www.indiegogo.com/projects/con-man

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?