Eddigi legrosszabb döntésére készül a Disney a Star Warsszal kapcsolatban?

Augusztus elején elkezdődött a Star Wars IX forgatása, melyet J. J. Abrams rendez és az új trilógia zárása lesz. Innentől kezdve nem lesznek Skywalkerek, a Disney pedig teljesen más irányba viszi el a sci-fi franchise-t. Ott lesz például a teljes egészében Rian Johnsonra bízott trilógia, de a hírek szerint brutális Star Wars filmek készítésére készülnek a Trónok harca alkotói is.

Így tudtuk eddig.

A legfrissebb pletykák szerint azonban elképzelhető, hogy lesz még Star Wars X is, ugyanis a következő részt a Disney két részre vághatja. Hogy miért? Olyan hosszú lehet majd a film, hogy egy felvonásban egyszerűen nem lenne értelme mozikba küldeni. Az biztos, hogy az új epizódban visszatér Luke Skywalker, Leia, Lando Calrissian, C-3PO és R2-D2 is a régiek közül, illetve az új arcok közül mindenki.

Annyi biztos, hogy a Harry Potter filmek esetében is bődületes rossz döntés volt, amikor a Halál ereklyéit két részre bontották, az első felvonásra jó eséllyel az akkori nézők közül senki nem emlékszik. A Disney eddig is megkérdőjelezhető döntéseket hozott a Star Warsszal kapcsolatban és úgy tűnik, hogy ez a jövőben se fog változni.

Pozitívum persze, hogy legalább a Clone Wars című animációs sorozatot visszahozzák, erre kevesen számítottak.

Facebook hozzászólások

You may also like...