Egy eltévedt kiscica kerül az Igazság Mezejére – League of Legends

Egy állatian jó hős érkezik hamarosan a League of Legendsbe, Yuumi, a varázsmacska, egy mágikus könyv segítségével indul a gazdája keresésére, és meglepő módon ez a kiscica az Igazság Mezejére kerül, ahol az erőellentétek közepébe csöppen.

Yuumi külalakjában és viselkedésében a cuki színes “Disney hősök” táborát fogja erősíteni, úgy mint Zoe, vagy éppen Neeko. A diverzitás elvét szem előtt tartva, ez nem feltétlenül negatív dolog, hiszen nem lehet minden karakter véres dühös halálosztó. Mégis meggondolandó, hogy esetleg a Riot kifogyott az ötletekből, hiszen egy magas fantasy alapokon dübörgő játékba száz egy valahány karakter után úgy döntöttek, hogy egy sima cicát tesznek a LoL-ba, bár ha igazán belegondolunk, régen sem voltak túl kreatívak a srácok, tekintve, hogy az egyik első karakter Graves, csak egy fazon egy sörétes puskával.

A máguscica a támogató posztot fogja betölteni a játékban. A képességei pajzsokat és élettöltéseket biztosítanak a csapattársaiknak. Bizonyára örülni fognak a Janna és Soraka mainek, tekintve, hogy szinte már 6 éve nem kaptunk hasonló játékstílusú, tehát védekező supportot. Reméljük azért a cicának nem lesz nagy hatása a játék metájára, hiszen sokan unalmasnak tartják a healer típusú karaktereket a mobákban, mivel szinte nem is kerülnek kapcsolatba az ellenféllel, ezért a játékbeli tudást sem emeli ki, izgalmas látványos megmozdulásokat is csak nagyon ritkán láthatunk ezektől a karakterektől.

Titeket LoL-os lázba hoz Yuumi, a beszélő kiscica?

 

Facebook hozzászólások

You may also like...