Nyerj páros jegyet a Renegátok premier előtti vetítésére!

Egy csapat bevállalós haditengerészeti elit kommandós több százmillió dollárt érő kincset próbál meg a saját szakállára észrevétlenül felhozni egy tó fenekéről a polgárháború sújtotta Boszniában. A még a nácik által összelopott aranyrudak felhozatalát nehezíti néhány elszánt szerb, akik egy korábbi akciójuk miatt vadásznak a fiúkra, így 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák a küldetésüket.

Renegades_B1_teaser_HUN_16Ezúttal játékunkban 4 db páros jegyet fogunk kisorsolni a film szeptemberi 5-ei vetítésére (19 órakor kezdődik a Lurdy moziban). A játék augusztus 29-én indul, sorsolni pedig szeptember 1-én fogunk. A sorsolásban automatikusan részt vesz mindenki, aki tagja a Galaktika Klubnak.

Még nem vagy tag? Lépj be most!

A klubtagság számtalan előnnyel jár: választhatsz magadnak ajándékkönyvet, egy éven át házhoz szállítjuk neked a Galaktika magazint vagy az XL változatát, továbbá kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk és több partnerünknél is. Plusz rendszeresen meglepetésekkel szolgálunk (mint például ez a sorsolás), továbbá folyamatosan bővítjük a partnerek és kedvezmények körét.

Legyél tagja egy igazán fantasztikus klubnak!

Játékunk véget ért. A szerencsés nyertesek:

Losonci István (Érd)
Nagy Jenő (Budaörs)
Vaszilkó Zsuzsa (Bp.)
Fehér Imre (Bp.) 
Gratulálunk!

Galaktika Klub

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?