Hihetetlen, de igaz: PC-re érkeznek a Halo játékok!

Ha a Halo szóba került az elmúlt 10 évben, sajnos nagyot nyelhettek a PC-s videojátékosok, hiszen ez a széria, az első rész kivételével Xbox exkluzív volt. Most viszont úgy tűnik, hogy a Microsoft rászólt a saját játékkészítő cégükre, hiszen olyan Halo játékok érkeznek a számítógépekre, amiket eddig nem játszhattunk, csak a régi Xbox konzolokon.

A Halo: The Master Chief Collection keretén belül megkapjuk a Halo: Combat Evolved Anniversary kiadást, a Halo 2: Anniversary kiadást, a Halo 3-at,  a Halo 3: ODST Campaign változatát és a Halo 4-et egy szép kis mikuláscsomagban, és hihetetlen módon mindezt a PC-n is játszhatjuk majd mindenféle emulátor használata nélkül, egérrel és billentyűzettel.

Ezzel a Halocsomag kiadásával úgy tűnhet, hogy a fejlesztők csak még több pénzt szeretnének kifacsarni a régi programjaikból, és sajnos ez részben igaz is. Mégis, kifejezetten jó befektetésnek tűnhet ez a kollekció, mivel PC-n irtó kevés értékelhető sci-fi lövöldözős játék került a kezünkbe az utóbbi időben, és továbbra sem lesz más módunk úgy végigjátszani ezeket a játékokat, hogy egy új konzolt be ne szerezzünk, viszont amíg egy árajánlatot nem kapunk a Steamen, várnunk kell ezzel az ítélettel.

Facebook hozzászólások

You may also like...