Összeszedtük az eddigi legfontosabb sci-fi és fantasy híreket az E3-ról

Az E3 az év legjobban várt eseménye a videojátékosok körében, ugyanis ebben a pár napban jelentik be a legnagyobb cégek a legfontosabb játékaikat és ha szerencsénk van, ráadásképp kis videókban bepillantást nyerhetünk a készülő címekbe.

Az egyik legtitokzatosabb és legjobban várt játék, a Death Stranding készítőcsapata ismét egy lélegzetelállító trailerrel rukkolt elő, ahol figyelemmel kísérhetjük a digitalizált Norman Reedust, ahogy szembeszáll az eddig soha sem látott és baljós sci-fi világ abszurd csapdáival.

 

 

A Last of Us első része méltán bizonyította, hogy a single-player (egyjátékos) játékok még nem halottak, és egy program története is lehet olyan magával ragadó, mint egy könyv. Az első rész sikerére alapozva ismét mindenki szemébe könnyeket csalhat a Sony Interactive legdrámaibb játéka. Vagy maga a történet miatt, vagy azért, mert ismét csak PlayStation konzolon fog megjelenni a játék, és ezért sokan kimaradnak belőle.

 

 

A Control című játék bejelentéséig senki sem gondolta volna, hogy egy alakváltoztató pisztoly lesz a jövő fegyvere, de kétségkívül fantáziadúsnak tűnik ez a sci-fi lövölde. A Quantum Breakre hajazó körítésben kell majd felvennünk a harcot a szinte földön kívüli lényekkel. A videó erőteljes geometrikus alakzatai, és a folyamatosan feszülő hegedűhúr vonásával kísért látványos akciójelenetek azt sugallják, hogy lesz vetélytársa a Death Strandingnek, a legabszurdabb sci-fi díjért. A játékkal 2019-ben találkozhatunk a boltok polcain.

 

 

Az Ori and the Wisps első része újradefiniálta azt, hogy milyen minőségi játék lehet egy oldal nézetes kalandjáték. Az E3-on bemutatott trailer alapján a játék második része sem fogja cserben hagyni a zsáner szerelmeseit.  A várhatóan 2019-re érkező játék ismét elkalauzol minket egy olyan világba, ami csak egy kisgyermek színes, és ártatlan fantáziájában lehetséges.

 

 

A Marvel, már a számítógépes játékokban is hódítani szeretne, ennek bizonyítéka a Marvel’s Spider-Man, amihez egy szuper trailert is szolgáltattak. A Pókember játékok híresen rosszak, minden platformon, valószínűleg ezért tették oda a Marvel’s szócskát a játék címéhez, hogy láthassuk, hogy bizony most nem Sony minőséggel lesz dolgunk, és a trailer alapján tényleg hatalmas változásokra számíthatunk.

 

 

Az E3-on belepillanthattunk, az Elder Scrolls 6 teaser videójába, viszont a játékról konkrétan semmi információt nem kaptunk és a videó is elég gyenge lélegzetvételűre sikerült. Az Elder Scrolls mellett még egy új Doom játékról is szó esett, viszont ebből a játékból is vajmi keveset láthattunk a trailerben, szóval ehhez a folytatáshoz is csak annyit tudunk hozzá fűzni, hogy: jön.

Ennél jóval izgalmasabb viszont, hogy érkezik egy Wolfenstein spinoff, melyben 1980-ban járunk és Blazkowicz ikerlányaival eredhetünk az ikonikus FPS-hős nyomába, aki eltűnt. Egyedül és kooperatív játékmódban is irthatjuk majd a nácikat a játékban, az első képsorok igencsak hangulatosra sikeredtek.

 

 

Emellett végre konkrétumok is napvilágot láttak a régóta készülő Cyberpunk 2077-ről, a sci-fi rajongóknak kötelező néznivalónak számítanak az alábbi képsorok.

 

 

Összességében igen izgalmasnak tűnik a 2019 játékos és sci-fi rajongó szemmel, és ha további hírek jönnek az említett játékokról, itt nálunk, a Galaktikán olvashattok róluk.

Facebook hozzászólások

You may also like...