Egy pletyka szerint a fiatal Palpatine is benne lehet a Star Wars IX-ben

Egy ideje tudni lehet, hogy a Doctor Who korábbi főszereplője, Matt Smith is benne lesz a Star Wars IX-ben, egy friss pletyka pedig azt lebegette be, hogy a színész a fiatal Palpatine-t fogja alakítani a filmben. Hivatalos megerősítés persze erről nincsen, a Lucasfilm ugyanis arról híres, hogy az összes új epizódot hét lakat alatt őrzi, még a forgatások alatt is köntösben engedi csak mozogni a sztárokat. A Birodalom császára az első 6 film főgonosza volt, aki átállította a sötét oldalra Anakint, ezzel kulcsfontosságú szerepet töltött be a Skywalker-sagában.

Mivel Az ébredő Erő idejében Palpatine már régóta halott volt, ezért a rajongókat elkezdte nagyon érdekelni, hogy vajon miképp hozzák vissza a karaktert, ha beigazolódik a pletyka. A legkézenfekvőbb megoldás a flashbackek használata lehet, ha már a császár ennyire inspirálta az Első Rend megalakulását. A Star Wars könyvekben persze Palpatine klónjai is fontos szerepet kaptak, így elképzelhető, hogy J. J. Abrams húz egy váratlant és beemeli őket a kánonba.

Habár a Solo film nem lett a legjobb, egy dolog kiderült belőle, a Disney nem fél korábban halottnak hitt karakterekhez hozzányúlni, így például Darth Mault is visszahozták. Egyedül a Clone Wars és a Rebels nézői nem hőköltek vissza ennek láttán. Azt is meg kell említeni, hogy Kylo Ren Az utolsó Jedikben végre maga is főgonosszá vált, így érdekes húzás lenne, ha a klónozott Palpatine személyében kapna maga mellé egy vetélytársat.

Facebook hozzászólások

You may also like...