A Disney nem elégedett, átírják a Star Wars IX forgatókönyvét

A nézőközönség a The Last Jedi premierjét várja egyelőre, a Disney-nél azonban már most komoly munkálatok folynak az új Star Wars trilógia befejező epizódját illetően. A Colin Trevorrow által rendezett film 2019-ben mutatkozhat be a mozikban, már ha a stúdió elégedett lesz a végeredménnyel és időben el tudják kezdeni a forgatást.

Történt ugyanis, hogy a rendező és Derek Conolly párosának forgatókönyvét szó szerint lelőtte a Disney, mert szerintük nem elég friss és jó ahhoz, hogy egy ilyen fontos Star Wars filmet rá építsenek. Az újságok egyelőre találgatják, hogy teljes egészében átírják a részt, vagy csak némi polírozásra van szükség. Mindenesetre az biztos, hogy a The Fades és a Harry Potter And The Cursed Child kapcsán ismert brit forgatókönyvíróra, Jack Thorne-ra bízzák a feladatot.

A Star Wars IX forgatása januárban kezdődhet meg, ha addig a szövegkönyvet sikerül helyrepofozni. A Disney egyébként nagyon is komolyan veszi a fénykardos hősöket felvonultató franchise-t, hiszen a Rogue One kapcsán is újraforgatásokat kezdeményeztek, amikor nem voltak elégedettek az eredménnyel, illetve a Han Solo filmnek is új rendezőt kerestek.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?