Eldőlt a Gotham sorsa is

A Gotham kezdetben egy Jim Gordonról szóló előzménysorozat volt, aztán az évadok során inkább a felcseperedő Bruce Wayne-re kezdett átkerülni a hangsúly a sztoriban. A FOX sokáig gondolkodott rajta, de aztán megkapta az 5. évados berendelését a sokak által kedvelt DC-sorozat, rossz hír azonban a rajongóknak, hogy a következő lesz az utolsó etap. A hivatalos sajtóközlemény szerint végre láthatjuk, hogyan válik Bruce-ból Batman, sokak szerint viszont a szokásos 22 rész helyett csak 13 epizód foglalkozik majd a transzformációval.

Érdekesség, hogy habár egy hardcore rajongói bázis körében nagyon népszerűvé vált a képregényes adaptáció, a Gotham nézettsége mindig elég gyenge volt. Az első évadban 6 millió környékén mozgott, aztán a második szezonra már 4-re, a harmadikban 3-ra, a legutóbbi negyedik etapban pedig 2 környékére esett le. Mégse számít ugyanakkor csodának a berendelés, ugyanis ha még 13 epizódot leadnak a sorozatból, akkor a szindikációs sugárzás lehetővé válik.

A DC rajongóknak azért lesz így is mit nézniük, hiszen a DC Universe nevű streaming szolgáltatásra jön a a Metropolis, a Titans és a Swamp Thing is.

Facebook hozzászólások

You may also like...