Elkaszálták 3 évad után a The Expanse-t, de mégis van remény?

Habár a szakmából sokan a sci-fi televíziózás csúcsának tartották a Syfy-on futó The Expanse című sorozatot, a csatorna mégis 3 évad után elkaszálta a produkciót. Június 27-én lesz látható a szezonfinálé, mely egyben a széria utolsó része is. A sajtóhírek szerint a Syfy olyan szerződést kötött a gyártóval, mely csupán az első sugárzást tette lehetővé a csatornának. Ergo nem tudták halálra ismételni az űrbéli sztorit, alapból pedig a The Expanse nézettsége nem volt elég jó ahhoz, hogy folytassák.

A gyártó cég most megpróbálja eladni más platformnak a The Expanse-t, a csoda pedig megtörténhet, hiszen a Netflixtől vagy épp a Hulutól simán kitelik, hogy megveszik a széria folytatását. A produkció James S.A. Corey azonos című regénysorozatán alapszik, a kisképernyős feldolgozás 36 rész után fog búcsúzni a rajongóktól.

A hírrel kapcsolatban George R. R. Martin, a Trónok harca és a Nightflyers szerzője is kifejtette véleményét, aki szerint a sci-fi műfaj nagy pofont kap a The Expanse elkaszálásával, azonban az olyan szériák, mint a Westworld tarthatják még a lelket a hardcore geekekben.

Facebook hozzászólások

You may also like...