Enciklopédiát készítenek Super Mario világáról

Az első, 1985-ös Super Mario Bros. játéktól kezdve az évek során már számos játékba invitáltak minket Mario és persze az ő barátai. Sokunk a Nintendo bátor, bajuszos hősével nőtt fel, gyerekkorunk jellegzetes, felejthetetlen karaktere volt a kis piros-kék (vagy kistestvérek esetében zöld-kék) ruhás.

Mégis, hiába töltöttünk velük annyi időt, alig tudunk valamit a kis karakterekről. Ez viszont hamarosan megváltozik, köszönhetően a Dark House Book’s néhány nap múlva érkező, Mario elmúlt 3 évtizedét feldolgozó,hatalmas, alapos munkának, amely a Super Mario Encyclopedia: The Offical Guide to the First 30 Years címet fogja viselni.

Néhány oldalba már bele is kukkanthatunk, és láthatjuk, hogy mi vár majd a fanokra, ha kezükbe veszik az enciklopédiát.

A 256 oldalas, átfogó gyűjtemény az elmúlt 30 év történetét tartalmazza, vagyis a Super Mario Brostól kezdve a Super Mario 3D Worldig a széria minden játéka szóba kerül.

Ízelítőül: bemutatják Yoshit, lesz interjú Takashi Tezukaval (valamennyi Mario játéknál rendezőként, producerként, felügyelőként, játéktervezőként működött közre), kapunk néhány tippet a játék végigjátszásához, hogy hogyan szerezzünk meg mindent, ami csak lehetséges, illetve az ellenségekről, akadályokról, tárgyakról, magyarán az egész univerzumról információt kapunk.

Annyi időt eltöltöttünk ezzel a játékkal, és mégis, biztos mindenki számára van olyan szint, olyan karakter vagy olyan titkos alagút, amelyet nem ismer. Harminc év után végre mindenre fény derül, teljes mértékben felfedezhetjük Mario és Luigi világát.

Az könyv október 23-án kerül kiadásra.

Ti melyik játékról vagy melyik karakterről olvasnátok szívesen?

 

Facebook hozzászólások

You may also like...