Ezt neked, Smaug!: mikor a hobbit kimutatja a foga fehérjét

Bilbo Baggins egy nyugalomkedvelő, jószándékú, kedves, inkább félénk, mint vagány fickó, aki szinte véletlenül megy el egy kalandra, és véletlenül botlik bele Középfölde leggonoszabb varázstárgyába. Semmi rosszindulat vagy komiszság nincs benne… vagy?

Bizony, a mosolygós, megszeppenésre hajlamos hobbit arca mögött egy másik én is rejtőzik. Egy vagány, modortalan én. Egy szennyláda.

Martin Freemannek hívják, és életcélja, hogy SOHA ne lehessen róla értelmes fotót készíteni. Valahányszor meglát egy felé irányított objektívet, ez történik:

És ez nem vicc: Freeman rommá fotóbombázza a róla (is) készülő képeket. Nála ez már annyira mélyen gyökerezik, hogy már színésztársai, például Benedict Cumberbatch is ezzel a védjeggyel parodizálják:

Valamiért rendkívül bizarr és nevetséges, ahogy ez az amúgy szimpatikus hobbit ilyen mély vulgaritással teszi tönkre a róla készülő képeket. És hogy a mi Bilbónk tényleg széttrollkodja az összes fotót, a lehetséges összes Hobbit forgatási jelenetben is akár, íme a bizonyítékok!

Kedves galaktika.hu olvasó! Most egy ajándék Arszen és a játék hatalma regényrészlettel köszönjük meg, hogy meglátogattad honlapunkat. Ehhez az alábbi linken férsz hozzá:

http://galaktikabolt.hu/termek/marina_es_szergej_gyacsenko_arszen_es_a_jatek_hatalma_e-reszlet.html

Hogyan tudod megszerezni? Rövid regisztráció után kosárba teszed az e-novellát, majd amikor véglegesíted vásárlásodat, a “KUPON” részbe írd be ezt az exkluzív kódot: galaktikaolvaso4

Ezután a novella ára levonódik a vásárlásodból, majd a “Személyes átvétel” fizetési opciót választva megrendeled a terméket, s már csak annyi dolgod van, hogy megvárod, amíg kollégánk engedélyezi a letöltést – és máris olvashatod az ajándék részletet!

 

Persze a TÉNYLEG minden képet szabotáló Freemanen kívül is van mit nézni a Hobbit-filmekkel kapcsolatban. Íme egy jóval konszolidáltabb, fantasztikus galéria, amely bemutatja a Hobbit 2 – Smaug pusztasága karaktereit és helyszíneit: KATTINTS IDE!

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?