Filmes Top Secret

Vannak filmek, amiket már ezerszer láttunk, mégsem tudunk róluk mindent. Milyen titkok rejlenek kedvenc alkotásaink mögött?

A wookie-jelmezek a Star Wars-filmekben mind emberi hajból készültek.

Christopher Lee volt az egyetlen olyan színész a Gyűrűk Ura stábjából, aki már a casting előtt is olvasta az egész könyvet. Majdnem Gandalf lett belőle, de végül a gonosz Szarumán szerepét kapta meg. Nagy rajongó, egyszer még személyesen is találkozott Tolkiennal.

Hogy elég meggyőzően játssza el a szerepét, Arnold Schwarzenegger egyszerűen nem pislogott a Terminátor-filmek forgatása alatt.

Az Eredet készítése közben a stáb megpróbált minden jelenetet a lehető “legeredetibben” felvenni, hogy minél kevesebb speciális effektet kelljen használni.

David Bowie a teljes ruhatárát és stylistcsapatát is magával vitte a Fantasztikus labirintus forgatására. Hm, most már mindent értünk.

Az újabb Holtak hajnalában egyszer sem hangzik el a zombi szó (legalábbis eredeti nyelven). De az első filmben is csak egyetlen egyszer.

Majdnem Charlie Sheen lett a Pókember Tobey Maguire helyett. Lehet, hogy a szuperhősként nem lett volna túl hiteles, de legalább adott volna a szerepnek egy kis sikket…

További érdekességek a kattintás után:

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?