Kütyüláz: a legmenőbb Trónok harca cuccok – csak rajongóknak!

A Trónok harca negyedik évadának forgatása zajlik éppen, a rajongók pedig tűkön ülve várják, hogy mikor láthatják újra kedvenceiket – már aki életben maradt a Vörös Nász után-, a képernyőn.

Addig is, amíg újra megcsodálhatjuk Daenerys sárkányait, megbámulhatjuk a robosztus, és félelmetes az új Hegyet, és nem mellesleg először találkozhatunk Homok Ellariával, és Oberyn Martellel, megosztjuk kedves Olvasóinkkal kedvenc GoT kütyüinket.

Mint például ezt a kedves bögre-szettet, amiből reggelente finom, illatos kávét lehet kortyolgatni kedvesünk társaságában.
Megjegyzem, ajándéknak sem utolsó ötlet.

 

Nagy esők jönnek, állítólag, így szükségünk lehet egy esernyőre. Ha egy ilyennel a kezünkben sétálunk, vagy éppen táncolunk az esőben, biztos megfordulnak utánunk a GoT rajongók…. és nem azért, hogy megkérdőjelezzék épelméjűségünket, hanem hogy megkérdezzék, hol, és hogyan tettünk szert erre a pompás darabra.

Bizonyára feltűnt, hogy a könyv-, és filmsorozatban a jómódúbb népek mennyit lakomáznak… és nem is akármit esznek, hanem eszméletlenül ínycsiklandozó finomságokat, csak úgy csurran az ember nyála, ahogy nézi, és nagyokat nyelve próbálja elképzelni, milyen ínyencségekkel is kedveskedhet a főszakács egy westerosi lakomán az uraknak. Itt a lehetőség kedves Olvasóink, íme A szakácskönyv!

A lakomázás után ugyi, az ánglius hagyományok szerint a hölgyek elvonulnak a szalonba teázni, az urak a könyvtárba szivarozni, és legurítani egy konyakot, vagy whiskey-t, esetleg annál is rövidebb italocskát. Az alkalomhoz illő rajongói szett pedig a nagy házak sigiljével ellátott stampedlikből áll.
Egészségünkre!

A buli után szeszgőzös fejjel valamirevaló GoT-rajongó nem ül kormány mögé, és lovát sem száron vezeti hazáig, hanem előkapja az övtasniból a mobilját, és hív egy taxit. Vagy havert. Vagy valakit, aki hazaszállítja. Vagy a következő buliba.

És természetesen, ha már mobilról van szó, íme ez a gyönyörűség:

Sok családban van gond azzal, hogy azok a fránya kölykök összevesznek a poharakon, és az ember nem győzi ráírni a srácok neveit, azok persze aztán összetörnek, és vehetünk másikat.
Jó esetben ebben a választékban mindenki megtalálja a maga kedvencét, és úgy vigyáz rá, mint a szeme fényére.

Persze, ha a családban mindenki Targaryen, vagy Stark rajongó, akkor sok egyforma poharunk lesz, és újból nekiállhatunk cimkézni.
Van egy olyan érzésem, hogy Frey-rajongó nincsen túl sok… aki mégis, az tegye fel a kezét, és indoklást kérek.

 

 

 

 

Facebook hozzászólások

You may also like...

1 Response

  1. Vian szerint:

    Galaktika nem tervez ilyen pohár szetteket? A stampedlis az tetszene! Csak ne azonnal Csillagok háborújával kezdjetek…mint a pólónál…:))

Vélemény, hozzászólás?