Hamarosan belevághatunk a saját JUMANJI kalandunkba a digitális világban

Még idén megkaparinthatjuk a meglepetésszerűen bejelentett JUMANJI videojátékot, ami a 2017-es JUMANJI reboot alapján készül. Előreláthatólag egy több szereplős kooperatív kalandjátékról lesz szó, ahol a 4 fős csapat tagjaként kell majd egy közös utazáson részt vennünk. Olyan híres arcok szerepelnek majd a játékban, mint a Szikla, vagy pedig Jack Black animált mása.

A játékról egyelőre vajmi keveset tudunk, de a játékosok egy része már most elkönyvelte ,hogy valószínűleg egy nagy csalódás lesz a játék, mint a filmes játékadaptációk többsége. Sokan kritizálják a programot a trailerben látott grafikai megjelenése miatt, ami érthető. Inkább hasonlít egy mobiljátékra, mint egy AAA játékéra. Ez azért is aggasztó, mert jó pár stúdió részt vesz a JUMANJI fejlesztésében, mint például a Bandai Namco Entertainment Europe, az Outright Games, a Funsolve és a Sony Pictures is ezen dolgozik, ezért érthetetlen hogy miért néz ki úgy a játék, ahogy.

Sokan azt vitatják, hogy lehet, hogy a sok fejlesztési erőforrást, inkább egy valós JUMANJI táblás játékba kellett volna fektetni, hiszen elvileg a film is azon alapul, de ehelyett egy Fortnite grafikás multis játékot fogunk kapni, ami valószínűleg nagy siker lesz a kisebbek körében

A JUMANJI videojátékot már sokan elkönyvelték, hogy nem lesz nagy durranás, de ki tudja, lehet, hogy tényleg a PS4-ünkbe fog szippantani ez a játék, és majd csak pisloghatunk, ha nem találjuk a játékból kifelé vezető utat.

A JUMANJI November 15-én kerül a polcokra szinte minden platformon.

Facebook hozzászólások

You may also like...