Hawkeye is visszatér az Avengers: Endgame első előzetesében

Baljós hangulatú előzetest kapott az Avengers 4, az első kedvcsinálóért már hetek óta epekedtek a rajongók, de nem biztos, hogy elégedettek lehetnek a látottakkal. A képsorokon láthatjuk, ahogy Tony Stark egy űrhajón hagy digitális jegyzeteket szerelmének, de visszatér Amerika Kapitány, a magába roskadt Thor és Fekete Özvegy is lamentál egy kicsit Thanos borzasztó tettén. Ha pedig már az Őrült Titánról van szó, a trailert azért is érdemes megnézni, mert láthatjuk, hogyan alakult a főgonosz élete a csettintés után. Emellett bemutatkozik még Ronin (=Hawkeye), arról azonban keveset tudunk meg, hogy mi is lesz az új Avengers film sztorija.

A blockbuster egyébként Avengers: Endgame névre hallgat innentől hivatalosan, a készítők pedig korábban úgy nyilatkoztak, hogy azért nem árulták el az alcímet, mert önmagában is spoiler lenne. Ember legyen a talpán, aki ennyiből bármit kitalál a folytatásról, annyi biztos, hogy Ant-Mannek nagyon fontos szerepe lesz a Phase 3 lezárásában.

Nagyon úgy tűnik, hogy Thanos itt már nem főellenségként lesz jelen, hiszen a látottak alapján szögre akasztotta a kesztyűjét, így izgatottan várhatjuk, hogy mi okozza majd Amerika Kapitány vesztét. Illetve, hogy milyen módon térnek vissza Pókemberék. Egyik sem spoiler, mert Chris Evans maga nyilatkozta, hogy itt az ideje elbúcsúzni a karakterétől, a Spider-Man: Far From Home első teasere pedig a hétvégén mutatkozhat be. Így Peter Parker kalandjai még cseppet sem értek véget.

Alább megmutatjuk az Avengers: Endgame első hivatalos poszterét, a film 2019 áprilisában mutatkozik be a vásznakon.

Facebook hozzászólások

You may also like...