Négy színésznő van versenyben a Batgirl főszerepéért

Joss Whedon nagy munkában van a DC-nél, ugyanis a rendező épp most végzi az utolsó simításokat a 2017 novemberében debütáló Justice League filmen, illetve a Batgirl is körvonalazódik az alkotó kezei alatt. Az amerikai sajtó szerint még négy színésznő van versenyben Barbara Gordon szerepéért, a rajongók azonban ne számítsanak arra, hogy nagy sztárra bízzák a karakter eljátszását.

Nincs semmi bajom a jelenleg felkapott filmsztárokkal, de biztos, hogy nem közülük fogok válogatni. A Batgirl esetében még nincs konkrét név előttem, hogy ki lesz a befutó, egyelőre azon vagyok, hogy kidolgozzam Barbara Gordon karakterét – árulta el Whedon.

De hogy valószínűleg ki kapja a film főszerepét? A DCEU Leaks szerint a következő feltörekvő színésznők a legesélyesebbek a Batgirl film főszerepére:

 batgirl-casting1

Katherine Langford

Langfordot a Netflix egyik újdonságában, a 13 Reasons Why című produkcióban láthattuk nemrég, amely az elmúlt fél év talán legfelkapottabb tinisorozata lett. A színésznő először a Daughter című rövidfilmben mutatkozott be Cannes-ban a nagyközönség előtt, így az biztos, hogy nincs túl sok tapasztalata, már ami a hollywoodi viszonyokat illeti.

batgirl-casting2

Elle Fanning

A Netflix felfedezettjéhez képest Elle Fanning már jóval nagyobb névnek számít, hiszen a színésznő látható volt a J. J. Abrams-féle Super 8-ben, és azóta is egészen nívós szerepeket kapott a fiatal tehetség. Említésre méltó például a romlott szupermodellek világáról szóló Neon démon és a 20. századi nők című családi dráma is, de Fanning nemsokára látható lesz egy, a Galaktika olvasókat is biztosan érdeklő filmben, a Mary Shelley-ben, melyben a címszereplőt alakítja a színésznő.

batgirl-casting3

Jane Levy

Versenyben van Batgirl szerepéért a horror-specialista Jane Levy is, aki a Vaksötét és a Gonosz halott című 2013-as filmben is megmutatta, milyen kemény tud lenni. Nagy előrelépésnek számítanak a színésznő mostanában kapott szerepei, hiszen először egy ABC-s szitkomban, a Suburgatoryban láthattuk először Levyt, ami nem volt egy Emmy-díjra érdemes vígjáték. Jane Levy mellett szól egyébként az is, hogy ő alapból nem idegenkedik a vörös hajtól, amely Barbara Gordon egyik védjegyének számít.

batgirl-casting4

Margaret Qualley

Qualley az HBO-féle The Leftovers című sorozatban játszotta Jill Garvey-t, ergo a színésznőnek nagyon megy a drámázás. Jill főképp az első évadban volt meghatározó szereplő, azonban az őt alakító színésznőnek ezen kívül nincs túl sok tapasztalata. Margaret Qualley játszott még a James Franco-féle Palo Alto-ban, a Nice Guysban és a Netflix Death Note filmjében is szerepel majd. Gyakorlás teszi a mestert.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?