Hétvégi programajánló: itt az őszi PlayIT Show

November 18-án és 19-én, a Hungexpón lesz ismét megtartva a budapesti PlayIT Show, mely az ősz legnagyobb gamer rendezvényének ígérkezik. Az esemény annyira kinőtte magát, hogy Győrben, Pécsett, Szegeden, Debrecenben és még Belgrádban is összehoztak egy-egy PlayIT-et a közelmúltban. Ráadásul újfent komoly sztárvendégei lesznek a show-nak, hiszen a Trónok harca tévésorozatból érkezik a Meera Reedet játszó Ellie Kendrick, és Kristian Nairn, vagyis Hodor. Aki vett külön kiegészítő jegyeket, az találkozhat is a színészekkel egy dedikálás vagy közös fotó erejéig.

Rajtuk kívül természetesen kint lesz egy csomó vlogger is, lesznek színpadi programok, hogy ne csak játsszon a közönség, de értelmes előadásokat is hallgathasson. Illetve ha meguntad a  játékot, beülhetsz egy komolyzenei koncertre, ahol a Trónok harca legismertebb zenéit fogják eljátszani élőben.

A PlayIT Show 10 órakor kezdődik és 19-ig tart. A PlayIT Plus most nem lesz külön megtartva, hanem a 18+ játékok egy külön helyen lesznek kiállítva, hogy mindenki megtalálja a számítását. Mindemellett lesznek akciók is, több videojátékos és sci-fi kapcsolódású cég is standdal vonul ki az eseményre, így a Galaktika is kinn lesz.

Ha már eleget nézelődtél, és valami újat is ki szeretnél próbálni, ne habozz felkeresni a Mozdulj Gamer pályáját, ahol izgalmas programok várnak, például félcsőben lehet majd deszkázni.

Facebook hozzászólások

You may also like...