Hírek a Vámpír krónikák sorozatról: Bryan Fuller is beszáll

Nem új hír: készül a  Vámpír krónikák sorozat Anne Rice és fia, Christopher Rice felügyelete alatt. Eddig biztos kezekben – lélegezhetnek fel Rice rajongói. A legújabb hírek szerint a sorozat már pilot stádiumban van, és Bryan Fuller is csatlakozott a stábhoz.

Végül a Paramount TV karolta fel Anne Rice kultikus vámpír eposzát, és mind a 11 regény adaptálásáról szóló szerződést kötött. Az írónő executive producerként, Christopher Rice pedig a sorozat fő forgatókönyvírója -és show runnerjeként működik közre. Amy Powell ( a Paramount Television és  Digital Entertainment elnöke) a The Hollywood Reporternek adott interjújában említette, hogy még egy nagy név fog a stábhoz csatlakozni: Bryan Fuller.

A Hannibal és az Amerikai istenek show runnerje Anne-nel és Christopherrel közösen dolgozik a piloton, viszont még kérdés, hogy marad a további epizódokra is. Powell nagyon pozitív, szeretné, ha Fuller a továbbiakban is segítené a sorozatot.

Powell vágya valóra válhat, ugyanis Christopher Rice megerősítette, Bryan Fuller csatlakozik a csapathoz. A The Dinner Party műsorában maga Fuller is beszélt arról, milyen megtisztelve érzi magát, amiért részt vehet az új adaptációban, mivel tinédzser korában nagy hatással volt rá az Interjú a vámpírral, és maga is meg szerette volna filmesíteni – ha az akkori, megfilmesítési jogokat birtokló producer nem küldi el Fullert, mert túl fiatal.

Szép lassan összeáll egy álom kreatív csapat. Ha a casting is hasonlóan zseniális lesz, akkor minden idők legjobb vámpíros sorozata vár ránk.

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...