Hollywood egyik legnagyobb sztárja kaphatja a Zöld Lámpás szerepét

Habár 2011-ben volt már egy Zöld Lámpás adaptáció – akkor Ryan Reynolds játszotta Hal Jordant, aki azóta is szégyelli az egészet -, a film nagyot bukott. A DC jó időre jegelte a karaktert, várhatóan 2020-ban azonban érkezik a Green Lantern Corps., melynek Geoff Johns lesz az írója és producere.  A legújabb pletykák szerint Tom Cruise kaphatja a film főszerepét, aki karrierje során egyszer se játszott még szuperhőst, ám az 56 éves színész számára ez se tűnik lehetetlen küldetésnek.

Az egyezségnek még egy buktatója lehet a pénzen kívül, mégpedig a forgatókönyv. Tom Cruise ugyanis azt követeli a DC-től, hogy írják át a szkript egyik fordulatát, amely nem nyerte el tetszését. Elvileg arról van szó ugyanis, hogy a Green Lantern Corps. története során Cruise karaktere meghal. Fontos részlet a hírrel kapcsolatban, hogy egyes infók már márciusban napvilágot láttak a lehetséges szerződtetésről, akkor azonban Tom Cruise nevét még nem lehetett tudni. Vajon mostanra sikerült megállapodniuk a feleknek? Hamarosan kiderül.

Az biztos, hogy egy hozzá hasonló, A-kategóriás sztár leigazolása sokat dobna a mostanában vergődő DC filmes univerzumon.

Facebook hozzászólások

You may also like...