Honlapot újítunk és hamarosan bejelentjük őszi-téli címeinket!

Újabb fontos bejelentések következnek:

A Galaktika immár négy évtizede szolgál minőségi olvasnivalóval a fantasztikum legjavából mindazok számára, akik szeretnek a képzelet messzi tájaira utazni. Klasszikus szépirodalmi művektől kezdve, hiánypótló fantasztikus regényeken át a kortárs fantasztikum legnagyszerűbb alkotásainak legjobbjait hoztuk már el a magyar olvasóközönség számára, és ez a jövőben sem fog változni.

Úgy gondoltuk, a 40 éves évfordulóhoz egy új honlap is jár, ezért hamarosan – ha minden jól megy, már napokon belül – megújul a honlapunk, a Galaktika.hu, és a mostaninál egy sokkalta elegánsabb, letisztultabb, modernebb és interaktívabb külsőt kap, hozzászólási lehetőséggel és további izgalmas funkciókkal. Naponta új hírekkel, cikkekkel, érdekességekkel várunk Benneteket, a Galaktika és a Metropolis Media háza tájáról, valamint a science fiction nagyvilágból. Az új oldalról majd nagyon könnyen eljuthattok a Galaktika csoportba tartozó többi oldalhoz, többek közt a webboltunkra és az SF tematikus blogjainkra is.

…és hamarosan felfedjük az összes őszi-téli címünket!

Hogy mi minden várható?

Időutazásos sci-fitől kezdve, hard-science fictionön át urban fantasy regényig szinte minden, Hugo- és Nebula- díjas szerzők és regények, a legfrissebb írásoktól kezdve hiányt pótló alkotásokig bezárólag. Szám szerint nyolc nagyon izgalmas és híres sci-fi és fantasy regény érkezik karácsonyig.

Elsőként egy nagyon friss kötetet ajánlunk figyelmetekbe, az eredeti nyelven is csak idén nyáron megjelent Árnyak és rémek című könyvünket, ami a nemrég elhunyt Ray Bradburynek állít emléket, nem kisebb nevek által, mint Neil Gaiman, Joe Hill, Harlan Ellison, Margaret Atwood és sokan mások. A könyv már a végső szerkesztési fázisban jár, és október 3-án megjelenik, hozzá kapcsolódóan pedig rengeteg meglepetés és izgalmas nyereményjáték vár Rátok.

Hétfőn pedig figyeljetek Bennünket, ugyanis eláruljuk az összes idén várható kötetünk szerzőjét és címét!

Először a Facebookon óránként közzéteszünk egyet a karácsonyig megjelenő címek közül, majd nap végére a teljes listát itt, a honlapon is olvashatjátok.

Mint 40 éve folyamatosan, most is a fantasztikum legjavából válogattunk Nektek.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?