Ingyenes lesz a hétvégén a Division PC-s változata

Ha valami újjal szeretnél játszani a hétvégén, de messze van még a hó vége, meleg szívvel ajánlhatjuk a Division 4 napos, ingyenes hétvégéjét. A játékot a Ubisoft adta ki, a történet szerint járvány söpört végig a világon, melynek hozománya káosz és rettegés lett az utcákon. Amerikában a kormány aktiválja az alvó ügynököket, hogy tegyenek rendet. A Division játszótere New York, a feladat pedig túlélni ebben a kőkemény akció RPG-világban.

Ezen a héten, csütörtöktől vasárnapig lehet majd hozzáférni a lövöldözős játékhoz, az U-play kezelőfelületén keresztül. A Division letöltését már most érdemes lehet elkezdeni, bár a játékot nem tudod majd holnapig elindítani.

Az akció időszaka alatt a játék kedvezményes áron lesz megvásárolható az U-playen, szóval, ha tetszik a Division világa, még spórolhatsz is rajta. Mindennek a tetejében, az elért statisztikáink nem vesznek el, tehát amit összehozol az ingyenes időszakban, nem veszik kárba. Főleg azoknak fontos ez, akik a teljes verzióra is beruháznak.

A programra egyébként most különösen érdemes figyelni, mert jön egy nagyobb frissítés az ingyenes időszak után, amelyben érkezik egy új játékmód, a Resistance. Ebben barátainkkal kell a hullámokban érkező ellenfeleket szétlőnünk. Ezen kívül lesz még egy Skirmish mód, ahol négy a négy elleni csapatos küzdelemben izzadhatjuk össze a gurulós székünket.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?