Itt a Captain Marvel első rendes előzetese

2019 március 8-án jön a mozikba a Marvel első olyan filmje, melynek főszereplője egy női szuperhős lesz. A Captain Marvel főszerepét Brie Larson játssza, akinek a karrierje független filmekkel indult, majd egyre ismertebb alkotásokban is lehetőséget kapott. A színésznő főleg a drámákban jó, itt is főleg ezt az oldalát fogja megmutatni várhatóan a 28 éves, kaliforniai születésű híresség. A Captain Marvel egy földönkívüli-invázióval foglalkozik majd, végre a vásznakon is bemutatkoznak a skrullok.

A Captain Marvel eredetfilm lesz, ám úgy tűnik elrugaszkodnak majd kissé a lineáris történetvezetéstől és Carol Danversszel flashbackek formájában ismerkedünk meg. Captain Marvel lehet az, aki rendet tesz az MCU-ban, miután Thanos nagyot csettintett. Kíváncsian várjuk, hogy Gal Gadot Wonder Womanje méltó kihívót kap-e.

Annyi biztos, hogy humor ebben a filmben is lesz, elég csak megnézni, ahogy Captain Marvel ököllel igazít helyre “egy öreg nénit”. Alább mutatunk egy friss posztert is a szuperhősös filmhez, az is hangulatosra sikerült.

Facebook hozzászólások

You may also like...