Itt az első kedvcsináló az Éjvándorokhoz

Megérkezett az Nightflyers első videós anyaga, ami az Syfy új sci-fi sorozatához hivatott egy kis kedvet csinálni. A sorozat alapját George R. R. Martin Éjvándorok című kisregénye adja.

A történet az Armageddon estéjén veszi kezdetét. Kilenc ember menekülni szeretne, egyetlen esélyük az Éjvándornak nevezett űrhajó. A jármű teljesen, már-már gyanúsan tökéletesen felszerelt, egy MI irányítja, az ezt felügyelő kapitányt sosem látják. Az Éjvándor útja során az utazók egy veszélyes valamivel találják szembe magukat, ami képes bárhová beférkőzni, és bárhonnan lecsapni rájuk.

Az Éjvándorok 1980-ban jelent meg először, majd 1981-ben egy kisebb ráncfelvarrást követően publikálták jelenlegi változatát. A következő évben jelölték Hugo -és Locus-díjra (utóbbit megnyerte), továbbá Japánban is kisebb sikert aratott. 1987-ben filmfeldolgozás is készült a kisregényből, itthon ez Gyilkos űrhajó címen futott.

Az új adaptáció 2018 őszén jön.

A videó alapján mit gondoltok róla? Hű lesz a sorozat George Martin stílusához?

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...