Egy magyar modell is szerepel az új Star Wars filmben

Még júliusban szúrta ki a magyar sajtó, hogy Az utolsó jedik egyik jelenetében feltűnik egy magyar modell és ex-Tumblr híresség, Nemes Zoé. Akkor még nagy volt a titoktartás, hiszen az új Star Wars filmekkel kapcsolatos részleteket legalább annyira leplezik, mint amennyire mondjuk az HBO hírkaranténbe tette a Trónok harcát. A Magyar Nemzet viszont most interjút készített a magyar modellel, aki kiemelt statisztaként több fontos jelenetben is látható.

Az interjúból többek között kiderül, hogy volt olyan dolgozó, akit azért rúgtak ki a Star Wars forgatásáról, mert szivárogtatni próbált a munkálatokról, illetve, hogy a rendező, Rian Johnson direkt több snittben is előtérbe helyezte Nemes Zoét. A magyar modell egyébként olyan filmekben is feltűnt statisztaként, mint a Justice League és a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter előzmény.

A teljes beszélgetést abszolút megéri elolvasni, ritkán találni magyar nyelvű, kulisszák mögötti anyagot egy akkora amerikai franchise munkálatairól, mint a Star Wars.

A post shared by Zoé (@zoenemes) on

Facebook hozzászólások

You may also like...