Az ifjú Han Solo kalandjai 2018-tól a mozikban

A Lucasfilm július 7-én bejelentette a következő, 2018-as Star Wars film témáját és alkotóit. Az Antológia sorozatcímmel illetett spin-off széria újabb epizódja az ifjú Han Solo történetét dolgozza fel. A filmet Christopher Miller és Phil Lord közösen rendezik. A forgatókönyvet Lawrence és Jon Kasdan írják. A producer Kathleen Kennedy.

A történet arra fókuszál majd, hogy a fiatal Solo hogyan lett az a csempész és csirkefogó, akit a klasszikus trilógiában megismerhettünk.

A rendezőpáros eddig A Lego-kaland, a Derült égből fasírt, a 21 Jump Street és a 22 Jump Street című mozifilmekkel büszkélkedhet, de rendeztek például pár epizódot a The Last Man On Earth című szériából is.

Lawrence Kasdan többek között Az elveszett frigyláda fosztogatói, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő forgatókönyveivel büszkélkedhet. A fia, Jon néhány saját film előtt tévésorozatokon dolgozott, mint a Dawson és a haverok.

Kathleen Kennedy érdemeit pedig inkább nem kezdjük sorolni: a Lucasfilm elnöke közel 100 film születésnél bábáskodott: köztük az E.T, a Vissza a jövőbe és a Jurassic Park producere volt.

A film 2018 május 25-én kerül majd a mozikba.

A Disney már korábban bejelentette, hogy évente elő fog rukkolni egy új Star Wars mozifilmmel: az új trilógia mellett az Antológia sorozatban egy-egy karakter vagy mellékszál kap saját filmet.  Amit eddig tudni lehet:

2015. december 18:  Star Wars VII – Az ébredő Erő
A történet 30 évvel játszódik A Jedi visszatér után.

2016. december 16: Star Wars Anthology – Rogue One
Lázadók egy csoportja ellopja a Halálcsillag tervrajzait (a III. és IV. epizód között)

2017. május 26: Star Wars VIII – Egyelőre cím nélkül
Még nem ismert  a sztori.

2018. május 25: Star Wars Anthology – Egyelőre cím nélkül
Han Solo fiatalkora.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?