Ismét kopott és használt lesz a Star Wars világa

Magyar idő szerint április 16-án este 8 óra körül debütált világszerte a Star Wars VII – Az ébredő Erő második előzetese.

A trailer a hardcore rajongók nagy megelégedésére szolgálhat, mert hangulatában visszatér a filmszéria gyökereihez.

Az előzetest a Star Wars Celebration rendezvényen vetítették le, illetve ezzel egyidőben mutatták be a neten is. A StarWars.com oldalon a premiert megelőző beszélgetést élőben lehetett  követni, amelyen részt vett többek között J.J. Abrams rendező, és számos szereplő is. Abrams ezúttal is hitet tett amellett, mennyire fontos neki a rajongók véleménye, és az, hogy a Star Wars univerzuma olyan legyen, amilyen eredetileg volt. Ezért használnak számos esetben számítógép generálta eszközök és járművek helyett valódi díszleteket. Ezért köszön vissza újra a határvidéki western érzése, ezért kerül kontrasztba a legyőzhetetlennek tűnő, gigantikus, technokrata Birodalom és maroknyi ellenfeleik kopottas, használt világa. Nos, a trailer alapján úgy tűnik, valóban nem fogunk csalódni.

Korábban megírtuk, a Making Star Wars információi szerint milyen jelenetek lesznek az előzetesben. Bár a többségét eltalálták, egy része nem, vagy nem egészen úgy került bele a trailerbe. Ez talán ad némi reményt, hogy az eddig kiszivárgott, a film sztorijára vonatkozó infók sem teljesen pontosak, és ér még minket meglepetés a moziban idén  karácsonykor. Így vagy úgy, de hogy lesz mit csillogó szemmel és tátott szájjal nézni, az biztos…

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?