A Transformers robotjai az ókori Rómába látogathatnak

A sajtóban rohamtempóban terjedt el a híre, hogy a Transformers franchise tervezett spinoffjai meredek irányt vehetnek a jövőben, ugyanis az egyik rész teljes egészében az ókori Rómában játszódhat majd. Kihagyott ziccer lenne, ha nem látnánk a Kolusszeumban csatázó gladiátor robotokat, amellyel talán kicsit új életet lehetne lehelni a filmsorozatba, tekintve, hogy a Transformers 2 óta már csak látvány van, történet nagyon nincsen.

Mindemellett új részletek láttak napvilágot Bumblebee önálló kalandjáról is, melyről a Transformers World 2005 adott hírt bővebben, tőlük idézünk:

A Bumblebee spinoff, melyet Christina Hodson, a Kubo és a varázshúrok készítője ír Travis Knight rendező közreműködésével, 2018-ban várható a mozivásznakon. A történet az 1980-as években játszódik majd és lényegesen kevesebb transformer lesz a filmben, mint az eddigi részekben. Mindemellett jön még egy animációs előzményfilm, Cybertron múltjáról, melyet az Ant-Man készítői írnak és milliárd évekkel a jelenleg ismert Transformers franchise előtt veszi fel a történet fonalát. Mindemellett szó van egy olyan filmről is, mely az ókori Rómában játszódhat.

transf-spinoff2

Cybertron történetével már több Transformers játékban megismerkedhettünk, így érdekes lesz a sztorit a vásznon is látni. Ezen kívül egyébként a Bumblebee filmnek már megvan az emberi főszereplője is, Hailee Steinfeld (a képen), aki a The Edge of Seventeenben is brillírozott. A Transformers időutazós húzása erősen emlékeztet az X-Menre, a FOX-nak bejött, hogy megmutatták a mutánsok fiatalabb verzióit, a robotos filmeknek is valami hasonló bravúrra lenne szükségük, hogy kicsit érdekesebbek legyenek.

A Transformers 5. része, a The Last Knight hamarosan mozikban, a filmet újfent Michael Bay rendezi és visszatér az ismertebb arcok közül Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Josh Duhamel, Tyrese Gibson és John Turturro is. Bay utolsó Transformers rendezése lesz ez, melyben az egyik legnagyobb név Anthony Hopkins. A történet szerint Optimus Prime távollétében háború tör ki az emberek és a robotok közt, melynek megoldása Cade Yeager (Mark Wahlberg) és Bumblebee-ék kezében nyugszik.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?