Izgalmas trailer érkezett a készülő The Outer Worldshöz

A The Outer Worlds az egyik legjobban várt sci-fi videojáték, amelyet a Fallout 1-2 eredeti készítői ígérnek. A lövöldözős kalandjátékhoz egy igazán lendületes trailer érkezett nemrég, ami tisztázza, hogy miről fog szólni a játék első fejezete.

A jövőben a kapitalizmus térhódítása miatt megszűnnek a civilizáció alapkövei. Minden és mindenki megvásárolható, és az infláció miatt bedől a pénz alapú infrastruktúra. Egy, a lakott galaxis szélére sodródott űrhajóban ébredünk, ahol több száz évig aludtunk társainkkal hibernációban, innen indul a történet is, miszerint a mega-cégek után kell nyomoznunk, miközben megismerkedünk ezzel a futurisztikus világgal. A játékban nagyon fontos szerepe lesz a döntéseinknek, hiszen a fő történetszál szerteágazó, és számos befejezése lesz a játéknak. A fősztori mellett még mellékküldetésekkel is foglalkozhatunk, így tovább ismerkedhetünk a The Outer Worlds világával.

A játék valamikor 2019-ben fog érkezni, és minden bizonnyal sokan kipróbálják majd, hiszen a Fallout 76 botrányosan bedőlt, ezért egy nagy piaci rés alakult, amit csak egy igazán jó sztori alapú apokaliptikus játékkal lehet feltölteni.

Lentebb megtekintheted a játék trailerét:

Facebook hozzászólások

You may also like...