Szombatig ingyen beszerezhető a cyberpunk Satellite Reign játék

A Satellite Reign című kooperatív játék valószínűleg csak a legszenvedélyesebb  sci-fi rajongónak volt a radarján, de most bárki ingyenesen megvásárolhatja ezt a különleges lövöldét, ahol egy kis csapatot kell irányítanunk egy cyberpunk városban.

Az eredeti, 1993-mas Syndicate rajongói rögtön otthon érezhetik magukat, amint belefognak ebbe a CRPG-be, hiszen a játékmenet és a játék teljes hangulata is szinte teljesen egyezik a 93-as játékáéval, persze jó nagy grafikai ráncfelvarrással párosítva. Ki lehet jelenteni, hogy a Satellite Reign igazából a klasszikus Syndicate szellemi örököse.

Mivel egy klasszikus játék nem hivatalos folytatásáról van szó, ezért a játék borzasztóan nehéz. A játék tutorialja semmit sem árul el nekünk, és nekünk kell rájönni, hogy milyen logika alapján tudunk megerősödni a Satellite Reignben. Ez a nehézség egyszerre a legjobb és a legrosszabb oldala is a játéknak, mivel sokan lesznek akik többször is neki fognak veselkedni a programnak, viszont az áthatolhatatlannak tűnő akadályok miatt szinte lehetetlennek fog tűnni, és nem lesz kedvük tovább folytatni ezt az egyébként szuper játékot.

Ha felül tudunk kerekedni a játék nehézségén, akkor egy nagyon izgalmas nyílt világú cyberpunk várost fedezhetünk fel magunknak, ahol nem csak mérges ellenfelek, hanem egy magával ragadó történet is vár minket.

A játék legnagyobb újítása a Syndicate-hez képest viszont a kooperatív mód, hiszen egy baráttal együtt is felfedezhetjük a Satellite Reign kalandos világát.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, akkor ezen a linken tudtok regisztrálni, vagy bejelentkezni és az “add to cart” gombbal megvehetitek a játékot 100%-os leárazással, majd pár perc múlva már meg is kaphatjátok az e-mail címetekre a levelet, a játék termék kódjával, amit beválthattok a Steam kezelőfelületén.

Kedvcsinálónak pedig itt megnézhetitek a játék trailerét:

Facebook hozzászólások

You may also like...