James Gunnra bízták a Suicide Squad 2-t

A galaxis őrzői rendezője néhány érdekes humorú Twitter-üzenettel magára haragította a Disney-t, így nem ő fejezi be Star-Lordék trilógiáját a 3. epizóddal. Ehelyett James Gunn a hírek szerint a DC-hez igazol, ahol a Suicide Squad második részét fogja írni. A pletykák szerint teljesen szabad kezet adnak a kreatív szakembernek, aki így azt csinálhat Harley Quinnékkel, amit csak akar. A folytatás pedig nem fog görcsösen ragaszkodni az első felvonáshoz, melyet David Ayer hozott tető alá 2016-ban, de inkább hasonlított videoklipre, mint egy rendes filmre. Ami már csak azért is vicces, mert a film Oscart is kapott.

Mivel a DC-nél továbbra is második részként hivatkoznak a James Gunn-féle Suicide Squadra, valamilyen szintű folytatásról lehet szó. De nem lennénk meglepve, ha az alkotó teljesen kifordítaná magukból a karaktereket. Ha már A galaxis őrzői 1-2 esetében ez olyan jól összejött neki. Na, és persze, ami még fontosabb, hogy ezek a filmek még a Marvel többi darabjához képest is különösen szórakoztatóak lettek.

Elképzelhető, hogy Gunn megnyeri magának a Suicide Squad 2 rendezését is, amely azért lenne érdekes húzás, mert Joss Whedont már elcsábították a Marveltől a DC-hez. Így újabb direktorváltásnak lehetünk szemtanúi.

Facebook hozzászólások

You may also like...