Mik azok a furcsa rókák az új Star Wars előzetesében?

A december 14-én debütáló Star Wars: Az utolsó jedik kapcsán az internet legfőképp a porgok miatt lelkesedett be, azonban rajtuk kívül az egyik előzetesben látható volt még egy új faj, amely most nevet is kapott. A kristály rókák csak egy rövid snitt erejéig tűnnek fel a képsorokon, azonban már ez alapján is lenyűgözően néznek ki. A Star Wars mindig híres volt arról, hogy furcsa, de nagyon izgalmas lényeket mutatott a nézőknek, az ewokok és a gunganek kapcsán is a mai napig sok a vita.

Most kiderült, hogy a kristály rókák a szintén újoncként debütáló Crait bolygón laknak, a lázadók korábbi, mára elhagyatott bázisán. Hogy tovább hype-olják a premiert, kijött egy új videó is, melyen közelebbről szemügyre vehetjük a csodálatos lényeket. A rövid képanyagban látható, hogy 25 ezer kristály darabkával díszítették az állatot, a valóságban is elkészült, hogy minél élethűbb legyen, aztán pedig beszkennelték, hogy a CGI-nak köszönhetően a mozgása tökéletes legyen.

És hogy mitől kristályosak a rókák?

Ezek a csodálatos, elvadult lények csak úgy tudtak életben maradni a Craiten, hogy elkezdték a bolygó felszínét megenni. Ennek a pusztításnak a vége pedig az lett, hogy kristály szőtte be a rókákat – árulta el a Star Wars egyik munkatársa, Neal Scanlan.

Facebook hozzászólások

You may also like...