Jön a Morbius film – Jared Leto a Marvel hírhedt vámpírját játszhatja el

A Sony nem áll le a Pókemberhez kapcsolható önálló filmek készítésével, hiszen a már biztosan érkező Venom mellé bejelentették a Morbius című spinoffot is. Meg is szerezték főszereplőnek Jared Letót, ami azért pikáns, mert a Szárnyas fejvadász 2049-ben is szereplő színész jelenleg is a DC egyik legismertebb gonoszát, Batman ellenlábasát, a Jokert alakítja a mozivásznon. A Variety szerint a Morbius rendezője Daniel Espinosa lesz, aki a Safe House-ért is felelős volt.

Leto egyébként figyelemmel kísérte már régebb óta a Morbius sorsának alakulását, Espinosa azonban csak nemrég tudta meggyőzni a színészt a csatlakozásról, amikor Németországban találkoztak. Morbiust 1971-ben hozta létre a Marvel, egy olyan tudósról van szó, aki egy ritka vérbetegségben szenved, amikor azonban kitalálja gyógyulása módját, az tragikus következményekkel jár. Konkrétan vámpír lesz belőle, Pókember egyik nagy ellensége.

Minden jel arra mutat egyébként, hogy a Sony elkezdte építeni a saját “szuperhősös” team-up filmjét, a Sinister Sixet, kérdéses azonban, hogy Peter Parker nélkül ki ellen fognak harcolni és mi lesz az egész értelme, ha megvalósul a projekt.

Facebook hozzászólások

You may also like...