Furcsa címeket kaptak az Avatar folytatásai a BBC szerint

Könnyű elfelejteni, de James Cameron az elmúlt éveket azzal töltötte, hogy a 2009-es Avatar film új részein dolgozott, egy időben. A tervek szerint az első folytatás 2020-ban, a második 2021-ben érkezhet, ha pedig robbantanak a pénztáraknál, akkor 2024-ben és 2025-ben öt epizódosra bővül a filmsorozat. A BBC már azt is tudni véli, hogy mi lesz a 4 új felvonás címe, de azért érdemes ezeket az értesüléseket fenntartásokkal kezelni.

Szóval sorrendben:

  • Avatar: The Way of Water
  • Avatar: The Seed Bearer
  • Avatar: The Tulkun Rider
  • Avatar: The Quest for Eywa

A második rész címe teljesen hihető, hiszen régóta tudjuk már, hogy a folytatás Pandora víz alatti világaiban merül el. A harmadik film a na’avi családokról szólhat, míg a negyedik epizód körül már sok a kérdőjel. A befejező Avatar film a kék lények istenére és az utána való kutatásra utal, így többek között az io9 újságírói is úgy gondolják, hogy valósak lehetnek a kiszivárgott címek.

Az már más kérdés, hogy vajon 2020 után valóban csak egy évet kell majd-e várnunk a harmadik részre, hiszen az első két Avatar film premierje között – ha minden jól megy! – 11 év telik el. Durva azért.

Facebook hozzászólások

You may also like...