Kaptunk pár képet az új Tomb Raider film forgatásáról

Az elején nem igazán lehetett tudni, hogy milyen irányt vesz a rebootolt Tomb Raider filmsorozat, de Alicia Vikander castingolásával egyértelművé vált, hogy a 2018-ban érkező alkotás az új játékokat fogja követni. Azaz Lara Croft nem egy bögyös, dupla pisztollyal támadó harcosnő lesz, aki a misztikumot hajszolja reggeltől-estig, hanem inkább egy afféle kalandor, aki íjjal támad, rendkívül atletikus, visszafogott, de semmi nem állhat az útjába. A 2013-as és 2015-ös játékok is eredettörténetként szolgáltak a Tomb Raider sagában, de azokban a Kaliforgiából is ismerős Camilla Luddington adta az ikonikus karakter hangját és ő inspirálta Lara kinézetét is. Szerencse, hogy a filmverzióban Alicia Vikander hasonlít Luddingtonra, így nagy valószínűséggel a játékosokat is be tudják majd csábítani a mozikba a készítők.

Az új Tomb Raider filmben olyan színészek tűnnek majd fel, mint Walton Goggins, aki minden szerepéhez ballábbal kel fel, ugyanis a sztár jóformán állandóan gonoszokat alakít. De rajta kívül ott lesz még Dominic West a The Affairből és Daniel Wu az Into the Badlands című posztapokaliptikus verekedős sorozatból. A stáblista bizakodásra ad okot, a norvég rendező, Roar Uthaug kezében van a Tomb Raider sorsa. Remélhetőleg lesz annyira nézhető az új próbálkozás, mint a Warcraft vagy az Assassin’s Creed voltak. Annyi biztos, hogy Angelina Jolie nem fog hiányozni.

Alább mutatunk még képeket Alicia Vikanderről, aki elég jó formába gyúrta magát a szerephez, illetve összehasonlításnak megnézhető, hogy néz ki Lara Croft a Tomb Raider játékokban. Bizakodunk. Főleg, hogy az Oscar-díjas Vikander olyan filmekben játszott eddig, mint az Ex Machina, a The Danish Girl, a The Man from U.N.C.L.E. És ezekben nem is akárhogy.

tr2 tr3 tr4 tr5 tr6tr7

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?