Készül A Gyűrűk Ura internetes kártyajáték

Gyűrűk Ura videojáték már elég sok készült, számos különböző periférián és stílusban. Ezek a programok többé-kevésbe jól sikerültek, tehát jó eséllyel a kártyajátékos változat sem fogja cserbenhagyni a Tolkien rajongókat.

A Gyűrűk Ura kártyajáték készítői, a Fantasy Flight Interactive-nál nem szeretnék, ha a játékukat a Hearthstone-hoz vagy bármely másik internetes kártyajátékhoz hasonlítgatnák, ezért a készülő játékban a szokványos PvP mód helyett több hangsúlyt fog kapni az egyjátékos kampány. A többjátékos kampány is inkább arra lesz kihegyezve, hogy a felhasználók együttműködve fogjanak össze Szauron erőivel szemben.

Az új játékban nem lesznek loot boxok, helyette kiegészítőket lehet majd venni a játékhoz. Ezeken belül pedig garantáltan megkapja minden játékos az összes lapot, ami az adott kiegészítőben került bele a játékba. De emellett játékon belüli pénzzel is lesz lehetőségünk megvásárolni különböző lapokat.

Sajnos a játékmenetről még nem tudni sokat, viszont kaptunk egy kedvcsináló trailert, és meg kell hagyni, A Gyűrűk Ura univerzum még ma is épp annyira magával ragadó, mint amikor az első trilógiát megfilmesítették.

A program előreláthatólag 2018-ban fog korai kiadásban megjelenni a Steamen.

Facebook hozzászólások

You may also like...