Két napos lesz a 37. HungaroCon!

HungaroCon Magyarország legrégebbi, legnagyobb és legnívósabb Sci-fi találkozója ismét megrendezésre kerül szeptember 16-17-én a Fővárosi Művelődési Házban!

Nemcsak a köztudatban lévő neves sci-fi irodalmi díjátadók kerülnek megrendezésre, hanem Magyarországon először az 501-es légió tiszteletbeli tagokat is avat a rendezvényen. Az érdekes és izgalmas előadások mellett cosplay versennyel, külföldi és belföldi cosplayer sztárokkal, sci-fi workshopokkal is kedveskednek a szervezők, valamint elgurul a rendezvényre KITT is, a Knight Rider fantasztikus autócsodája.

kit_promo5

Ezen a találkozón kerül megrendezésre a Közép-Európai 501-es Légiók és a Lázadó Légiók találkozója, a szervezők berendezik Császór tróntermét, Jabba palotáját, Mos Eisley kantináját és sok más jelenet díszletét a Star Wars világából. A fiatalabbak padavanként megtanulhatnak fénykarddal vívni Jedi oktatóinktól és ki is próbálhatják tudásukat Darth Vader, Darth Maul és a sithek ellen. Az idősebbek kőkemény Birodalmi Rohamosztagos képzésen vehetnek részt és gyakorolhatják a filmjelenetek hangalámondását a Star Wars magyar szinkronszínészeivel. Ezzel együtt számos meglepetésvendégre számíthatunk a Star Warsból, a rendezvényen megünneplik a Star Wars 40. születésnapját is, amire 40 programmal készülnek, többek között előadásokkal, kiállításokkal és interaktív játékokkal.

csuka_duko_promo

De egy szülinap nem szülinap – A Csillagkapu 20., valamint a Stargate Command Hungarian Site ötödik születésnapját is megünnepelhetjük egy fantasztikus esti bulival. A rendezvényen láthatjátok a csapat új, még készülőben lévő csillagkapuját, a Stargate Atlantisból megismert Ős széket a platformjával együtt és még számos installációt és vendéget a sorozattal kapcsolatosan.

Bővebb információk folyamatosan, kövessétek az esemény oldalát a 37. HungaroCon 2017. szeptember 16-17. eseményoldalon és a www.hungarocon.hu oldalunkon!

Jegyek kedvezményesen, elővételben kaphatók:
https://www.hungarocon.hu/regisztracio/37-hungarocon

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?