Kiszivárgott a Superman előzménysorozat trailere

A rajongók már akkor nagyon örültek, amikor az Acélember tiszteletét tette a Supergirl 2. évadában, hiszen a Smallville óta nem láthattunk a DC szuperhőséhez köthető élőszereplős tévésorozatot. Most azonban a Syfy jóvoltából kapunk majd egy olyan produkciót, mely Kal-El nagyapjával foglalkozik. A Krypton című sorozat Superman bolygójának múltját mutatja be, az ott élő nemesi családok viaskodásait, illetve Superman nagyapja azon munkálkodik majd, hogy visszaállítsa jóhírét és megmentse világát a totális káosztól.

A Kryptont a Henry Cavill főszereplésével készített Superman film atyja, David S. Goyer jegyzi, Ian Goldberggel közösen, aki a Once Upon a Time-ból érkezik. Érdekesség, hogy a Zodok is feltűnnek a sorozatban, ráadásul már az első képsorokban láthatjuk a jellegzetes S-szimbólumot, ami úgy tűnik, hogy a DCEU (DC Extended Universe) családjában helyezi el az újdonságot.

Ha már Batmannek ott van egy normális előzményszéria, a Gotham, akkor lehet reménykedni abban, hogy a Superman őseivel foglalkozó Krypton is megugorja a lécet. Bár, a Syfy műsoraival érdemes elővigyázatosnak lenni, hiszen a csatornánál sűrűn szoktak iszonyú mellényúlások előfordulni. Ellenben Az Acélember filmben talán azok a jelenetek működtek legjobban, melyek a Kryptonon játszódtak, szóval ez és David S. Goyer személye talán bizakodásra adhat okot. Az biztos, hogy a DC sorozatokra ráfér már az újítás, hiszen az Arrow és a Flash is kezd unalmas lenni már, ráadásul a már emlegetett új, tévés Superman is sokaknak csalódás volt.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?