Kiszivároghatott a negyedik Bosszúállók film címe

Jó ideig a Bosszúállók harmadik és negyedik részét Infinity War: Part I és Part II-ként emlegették a Marvelnél, tavaly azonban a cég bejelentette, hogy a korábbi felvonás címe Avengers: Infinity War lesz, a későbbié pedig egyelőre titkos. Ennek az oka, hogy valószínűleg rengeteg rajongói találgatás indulna el, ha megtudnánk, hogy mi lesz a Bosszúállók 4 címe. Kevin Feige a Cinema Blendnek adott interjújában egyenesen spoilernek nevezte a Russo testvérek által készített film címét, most azonban váratlanul a Marvel egyik színésznője kikotyogta, mit titkolt eddig a képregényes cég.

Innentől spoilerek következnek.

Zoe Saldana, aki a Galaxis őrzőiben Gamorát alakítja, egy nemrégi interjújában lelkesen nyilatkozott arról, hogy társaival épp most forgatták le az Infinity War rájuk eső részeit, de még idén mehetnek vissza, hogy a negyedik Bosszúállók rész, a Gauntlet jeleneteit is felvegyék.

avengers-episode-4-b

Ezek szerint a Bosszúállók 4 címe Infinity Gauntlet lehet, mely logikus is, és ebből már simán ki lehet találni, hogy nagyjából miről fog szólni a film. A The Infinity Gauntlet egy 6 részes képregény volt a Marvel gondozásában, mely 1991-ben jelent meg először és arról szólt, hogy Thanos a bal kezén hordott Gauntletje segítségével ura lett a térnek, időnek, léleknek, értelemnek, a valóságnak és az erőnek is, aztán fogta magát és, hogy a Marvel univerzum Halálját lenyűgözze, kiirtotta a legtöbb szuperhőst. Egy szempillantás alatt eltűnt az X-Men, a Fantastic Four, és Daredevil. A hősök összeálltak Thanos ellen, aztán a legtöbbüket szintén elpusztította. A képregénysorozat Thanos bukásával záródott és a sztori alapján ez egy izgalmas feldolgozás lehet. Legalább annyira, mint a Civil War volt.

A Russo testvérek a sajtónak azt mondták, hogy azért nevezték át a második filmet, mert két teljesen különböző történetről van szó, emiatt pedig nem akarják, hogy a rajongók egy filmként kezeljék a két részt. Az Infinity Gauntlet címet egyelőre érdemes pletykaként kezelni, nemsokára azonban mozikban a Galaxis őrzői 2, szóval egy lépéssel közelebb kerülünk az új Bosszúállók filmhez.

Aki nem olvasta volna, érdemes lesz a Galaxis őrzői 2 végét is megvárni, ugyanis 5 stáblistás jelenet lesz elrejtve az új Marvel film utolsó képsorai között. Vannak már olyan szerencsések egyébként, akik látták a filmet, a hivatalos premier előtt. Ők azt mondják, hogy Stan Lee, a Marvel fejese eddigi legjobb cameójával lesz látható az MCU egyik legviccesebb filmjének folytatásában. Alig várjuk.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?