Komoly újdonság derül ki Supermanről egy jubileumi képregényben

A Krypton bolygó egyik utolsó túlélőjéről, Kal-Elről rengeteg dolog kiderült már a képregény-történelemben, illetve a DC-s filmekben. A szuperhős a Napból nyeri az erejét, iszonyú jó kondiban van, ráadásul sokkal lassabban öregszik, mint egy sima ember. De mindez azt is jelentené, hogy Superman halhatatlan?

A DC végre megválaszolja a kérdést, mégpedig az Actions Comic 1000. számában. Érdekesség, hogy ennek a szériának a részeként, mégpedig az 1. számban mutatkozott be Superman az olvasóközönségnek, még 1938 nyarán. A jubileumi füzetben egyébként olyan sztár-alkotók működnek közre, mint Tom King, Clay Mann, Jordie Bellaire, John Workman, Dan Jurgens, Peter J. Tomasi, Pat Gleason, Marv Wolfman, és Brian Michael Bendis.

Innentől spoileresek leszünk.

Superman ugyanis valóban halhatatlan. Egy lehetséges jövőkép szerint a hős milliárd évek fog élni és amennyiben egy szupergonosz sem öli meg addig, akkor még a Föld elpusztulását is a saját szemével látja majd. Az “Of Tomorrow”-ból 5 oldalt Twitteren is publikáltak, a sztori szerint Lois Lane is szép kort ér meg, belőle intergalaktikus riporter lesz.

Az Action Comics #1000 április 18-án jelenik meg

You may also like...