Közkívánatra: ismét itt a Galaktika póló!

Annyian kérték, keresték, hogy úgy döntöttünk, megérett az idő egy új Galaktika póló megjelenésére. A holnapi naptól a szerkesztőségben megtekinthető és megvásárolható!

A póló fekete színű, többféle méretben is kapható: van L-es (ami nem olyan nagyon nagy ám!), XL-es, XXL-es és XXXL-es is. A galaktikabolton a megrendelésed megjegyzés rovatában jelezd, mekkora pólót szeretnél. Ha nem vagy biztos a méretben, vagy úgy véled, még az L-es is nagy lehet számodra, ne ess kétségbe, gyere be a szerkesztőségbe, tapogasd meg, próbáld fel bátran!

Mik a Galaktika póló viselésének előnyei?

1. Sárm. Hallatlan mértékben növeli az ember vonzóságát, ezt pedig mind a többi ember, mind a viselő érzi. Ez jó közérzethez vezet.

2. Megbecsültség. Mennyivel inkább megbecsülnek egy Galaktika pólós embert az utcán, a munkahelyen, a bárban, mintha csupán egy mezei szürke inget-blúzt viselne! Nem lehet összehasonlítani.

3. Akárhol látunk téged Galaktika pólóban, brofist vagy nagy ölelés lesz osztályrészed.

4. Hosszú és eredményes életed lesz.

5. Megtalálod a droidokat, amiket keresel.

6. A Galaktika póló (ha megint olyan gyorsan elfogy, mint az előző széria) legendary artifact osztályú varázstárgy: 17%-kal növeli a kattintási sebességet (Accuracy skill), 21%-kal erősíti a sci-fi ismereteket (Knowledge skill) és 200%-kal a meggyőzéshez szükséges Sárm-ratinget (Charm skill). Emellett nagyon jól néz ki és finom az anyaga.

7. Ilyen pólót viseltek a birodalmi rohamosztagosok is a testpáncél alatt, ami nem sokat segített rajtuk Luke-ékkal szemben – na de hé, Han Solo is ilyet használt az inge alatt, és ugye ő aztán a jónő mellett egy combosabb hősiesség-faktort is kasszírozott magának.

8. Ajándéknak is ideális. Mit ideális, több annál!

Kell még indok? Valójában egy ilyen pólót szeretnél! Irány a galaktikabolt, és rendeld meg – akár postázással, akár személyesen is bejöhetsz érte, hogy felpróbálhasd!

Hogy stílszerűek legyünk, viseld szíveden a Galaktikát!

Rendelhető az alábbi linken:

http://galaktikabolt.hu/termek/galaktika_polo_0.html

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

2 hozzászólás

  1. Vian szerint:

    Hm….csak az a baj hogy fekete a színe….és rohamosztagos van rajta…Miért jó hogy a sci-fit összemossátok a Csillagok háborújával?
    A színnel meg az a bajom hogy mivel poló azt általában nyáron viseljük és a melegben a sötét kissé meleg viselet…

  2. kovenant szerint:

    Vian-nak igaza van, én is vennék, de ez a rohamosztagos logo nem szimpatikus. Mi köze Galaktikának a Csillagok Háborújához? Az SW = SF? Az SF-t, Galaktikát bármikor szívesen viselem a pólómon, de egy SW rohamosztagost, hát izé …..
    A fekete színnel viszont semmi gondom.

Vélemény, hozzászólás?