Lara Croft eddigi legsötétebb kalandja lesz a Shadow of the Tomb Raider

Alig pár hónappal az új Tomb Raider film után ismét kedvenc hősnőnkért, Lara Croftért izgulhatunk, a hamarosan  megjelenő új játékban. A Shadow of the Tomb Raider az első igazi előzetese alapján még jobban megviseli majd a legendás kalandornőt, akinek a misztikus ellenségek mellett a négy elemmel is fel kell vennie a harcot.

Hogy mire számíthatunk a játékban? A trailer alapján egy sáros esőerdőben kell végigvonszolnunk magunkat, ahogy költői kérdéseket próbálunk megválaszolni, mint például: “Mivé válunk a jövőben?” De a Square Enix, a játékot készítő stúdió munkatársai azt nyilatkozták, hogy a maja apokalipszistől kell majd megmentenünk a világot.

A készítők szerint ez lesz “a kezdet vége”, tehát a Shadow of the Tomb Raider az új Tomb Raider trilógia befejező felvonása lesz. Ez nem jelenti azt, hogy nem kapunk több játékot, hanem inkább, hogy a 3. kaland után már egy felnőttebb és tapasztaltabb Lara Crofttal fogunk találkozni a képernyőnkön.

Az új játék 2018 szeptember 14-én fog megjelenni minden platformon, így senkinek sem kell többet várni a játékra, mint ahogy az előző két rész esetében kellett.

Lentebb megtekintheted a legfrissebb Shadow of the Tomb Raider előzetest:

Facebook hozzászólások

You may also like...