Loki és Skarlát Boszorkány is saját tévésorozatot kaphat

A Marvelnél korábban kreatív szabály volt az, hogy a tévés és filmes univerzumok között ritkán van átjárás. Daredevilék így vélhetően sose fognak kilépni a Netflix keretei között, egyedül Coulson ügynök volt az, aki a Bosszúállók után az Agents of SHIELD-ben is fontos szerepet kapott. Most úgy tűnik, hogy nagyon fontos karaktereket vihet át a Disney a tévébe, új streaming szolgáltatásán ugyanis olyan hősök és antihősök kaphatnak majd limitált sorozatokat, mint Skarlát Boszorkány és Loki.

Az egészben a legdurvább az, hogy az eredeti színészekkel, azaz Elizabeth Olsennel és Tom Hiddlestonnal jönnének ezek a produkciók. A Marvel Filmes Univerzuma mostanra akkora lett, hogy egyszerűen lehetetlen, hogy minden érdekes szereplő saját filmet kapjon, mert akkor soha nem érnénk el például a 4-es Fázisig. Ezzel azonban sima üggyé válik az, hogy több, egyébként tényleg izgalmas Marvel karaktert megismerjünk közelebbről. A rajongók máris Pókemberért kiáltottak egyébként, és talán nem is lenne rossz ötlet, ha kedvenc hálószövőnk is kapna magának egy sorozatot, kiterjesztve kicsit a Homecomingban és az érkező Far From Home-ban látottakat.

A Variety brutális büdzséről ír a készülő sorozatok kapcsán, melyek 6-8 részesek lehetnek és Kevin Feige lesz a kreatív atyaúristenük. A Disney ezen platformjára jön egyébként az élőszereplős Star Wars széria is, így erős kínálat lehet majd az online streaming szolgáltatáson. A cég fejesei kihangsúlyozták, ezek a Marvel produkciók direkt a másodvonalas hősökre fognak koncentrálni, Vasemberre és Amerika Kapitányra senki ne számítson az adaptációkban.

Facebook hozzászólások

You may also like...